Over de praktijk

Professionele medisch pedicurepraktijk in Breda

Medisch pedicurepraktijk Fitte Voeten is een professionele praktijk in Breda. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en heb veel ervaring met diverse behandelingen in voetverzorging. Wilt u uw voeten goed laten verwennen of heeft u last van uw voeten en wilt u daar zo snel mogelijk iets aan laten doen? Bekijk dan eens mijn mogelijkheden voor pedicure behandelingen, maak een afspraak voor een professionele pedicure behandeling en u kunt weer zorgeloos lopen.

De praktijk is gelegen op een fijne locatie in Breda wijk Princenhage, toegankelijk voor mindervaliden en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Komt u met de auto, er zijn in de omgeving voldoende gratis parkeer mogelijkheden. De praktijkruimte ligt op de begane grond.

Moderne pedicure apparatuur

Uw behandeling vindt plaats in een comfortabele stoel in een schone, goed verzorgde ruimte, zodat u in alle rust kunt genieten van uw pedicure behandeling. Ik werk met de nieuwste apparatuur en technieken en stel altijd de hoogste hygiëne eisen.

De praktijk is aangesloten bij ProVoet en ingeschreven bij ProCert, het kwaliteitsregister voor pedicures!

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij mijn medisch pedicurepraktijk Fitte Voeten voorop. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de branche-organisatie voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden!
Het KwaliteitsRegister voor Pedicures is een systeem dat is ontwikkeld om de kwaliteit van de pedicure te waarborgen. De zorgverzekeraars gebruiken het KRP voor het verstrekken van vergoedingen. De registratie in het KRP staat ook garant voor het behoud van kwaliteit. Om in dit register opgenomen te blijven, wordt de pedicure geacht accreditatiepunten te halen. Deze kunnen worden behaald door middel van het volgen van cursussen, lezingen of congressen. Deze scholingen zorgen ervoor dat ik op de hoogte blijf over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en wordt de kwaliteit gewaarborgd.